1 / 2

2 / 2Autor: Lucian Vasiliu
Editura: Cartea Romaneasca
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Cod numeric personal
ID produs: 9789732331637

Cod numeric personal de Lucian Vasiliu – Descriere

Lucian Vasiliu, nascut la 8 ianuarie 1954, a absolvit Liceul „Mihai Eminescu” din Barlad (1972), Scoala Postliceala de Biblioteconomie (Bucuresti, 1974) si Facultatea de Litere (Iasi, 1981). A debutat cu Mona-Monada, poeme, Junimea, 1981. A publicat circa 30 de carti (poezie, proza, jurnal de turism cultural etc.) in tara si in strainatate.
Mai multe distinctii. Nominalizat de trei ori la Premiile nationale „Eminescu”.Fondator si coordonator al revistei Scriptor.Lucian Vasiliu se deosebeste de majoritatea poetilormai tineri de azi, el nu este un experimentalist frivol ca atatia,ci un devotat al esentei…Mihai Ursachi, Opinia studenteasca, Iasi, 1977Lucian Vasiliu si-a creat un univers propriu, populat cu personaje enigmatice si cu o mitologie stranie, in care se recunoaste o lume impartita dilematic intre nostalgia spiritualitatii absolute si tentatia experientei purificatoare.Radu G. Teposu, Tribuna Romaniei, Bucuresti, 1984

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Lucian Vasiliu

Carti Editura CARTEA ROMANEASCA

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Cod numeric personal de Lucian Vasiliu

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Cod numeric personal de Lucian Vasiliu? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *