Codul penal: octombrie 2018

Autor: Dan Lupascu
Editura: Univers Juridic
Categorie: Drept
Produs: Codul penal: octombrie 2018
ID produs: 9786063902024

Codul penal: octombrie 2018 de Dan Lupascu – Descriere

Editia a 3-a (octombrie 2018) a lucrarii Codul penal, tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ingrijita de prof. univ. dr.
Dan Lupascu, cuprinde Codul penal actualizat – articolele fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii, de aplicare sau conexe, necesare unei depline intelegeri a reglementarii. De asemenea, sub articole, se regasesc trimiteri la vechea reglementare. Indexul plasat la finalul Codului faciliteaza utilizarea acestuia, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul penal, asigurand totodata o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.
Lucrarea Codul penal: octombrie 2018 este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Dan Lupascu

Carti Editura UNIVERS JURIDIC

Carti din categoria Drept

One thought on “Codul penal: octombrie 2018 de Dan Lupascu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *