Codul Rutier mura in gura

Editura: Texte
Categorie: Lifestyle, sport, timp liber
Produs: Codul Rutier mura in gura
ID produs: 9786068461113

Codul Rutier mura in gura – Descriere

Codul Rutier Mura in gura este un manual de legislatie auto recomandat cu incredere de instructori din toata tara. Diferenta fata de alte carti de specialitate din domeniu este tonul folosit, un ton relaxat si usor de inteles.Aceasta carte de legislatie rutiera lasa deoparte exprimarea pretentioasa in favoarea unui mod de prezentare al informatiei practic si facil de memorat. Autorul, Juhasz Sebastian, porneste de la ideea ca viitorii soferi sunt bombardati cu prea multa informatie si secretul unei strategii eficiente de studiu este simplitatea.Codul Rutier Mura in gura este un manual de legislatie care adreseaza problema ambiguitatii si complexitatii legislatiei auto romane intr-o maniera pe intelesul oricui.
Cartea este scrisa pornind de la ideea unui ghid simplificat in care totul este explicat, nu doar prezentat, iar explicatiile sunt formulate astfel incat notiunile de baza sa fie retinute inca de la prima parcurgere.Pe langa sectiunea de legislatie, Codul Rutier Mura in gura contine si sectiuni bonus cu notiuni de mecanica, conducere preventiva si ecologica.Autorul, administrator al unuia dintre cele mai mari portaluri web din Romania dedicate soferilor incepatori, lasa deoparte cuvintele pretentioase si termenii tehnici acolo unde este posibil, in favoarea explicatiilor care stimuleaza invatarea prin conexiuni logice.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura TEXTE

Carti din categoria Lifestyle, sport, timp liber

One thought on “Codul Rutier mura in gura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *