Colectionarul de nuduri

Autor: Mirel Talos
Editura: RAO
Categorie: Fictiune
Produs: Colectionarul de nuduri
ID produs: 9786060060758

Colectionarul de nuduri de Mirel Talos – Descriere

”Colectionarul de nuduri” e o carte despre iubire si despre viata construita goethean, ca o opera de arta. E una dintre acele povesti reale, in a carei matrice iubirea cade din cer „instantaneu, miraculos, neasteptat”. Povestea istorisita cu simplitate, eleganta, rafinament si un soi de placere salbatica de a descrie te smulge din cotidian pentru a te conduce intr-o lume superioara, prinsa in vraja pasiunii fata de arta.
E o lume fabuloasa, luminata de setea de Frumos, Adevar, Iubire, Autenticitate, Simplitate si alte valori indispensabile, in care scriitorul Mirel Talos crede cu un amestec de tarie si discretie.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mirel Talos

Carti Editura RAO

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Colectionarul de nuduri de Mirel Talos

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Colectionarul de nuduri de Mirel Talos? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *