Comoara din insula

Autor: Robert Louis Stevenson
Editura: Minerva
Categorie: Fictiune
Produs: Comoara din insula
ID produs: 9789732110492

Comoara din insula de Robert Louis Stevenson – Descriere

Misterul unei harti, cautarea unei comori pe o insula indepartata, imprevizibilul calatoriei pe mare alaturi de o ceata de pirati si infruntarea pe viata si pe moarte cu acestia – cum ar putea un adolescent sa iasa cu bine din valtoarea unor asemenea evenimente?De mai bine de 130 de ani, de cand a fost scrisa, Comoara din insula aprinde imaginatiageneratiilor de cititori cu povestea fascinanta a lui Jim Hawkins – o poveste despre lacomie si tradare, dar si despre putere, curaj si intelepciune.Din momentul in care oaspetele ciudat poposeste la hanul Admiral Benbow si pana la ancorarea norocoasei Hispaniola, cititorul urmareste cu emotie aventurile palpitante ale tanarului Jim simaturizarea acestuia, intr-un periplu spectaculos. Cum va reusi entuziastul Jim Hawkins sa-si indeplineasca telurile?

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Robert Louis Stevenson

Carti Editura MINERVA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Comoara din insula de Robert Louis Stevenson

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Comoara din insula de Robert Louis Stevenson? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *