1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Alain de Botton
Editura: Vellant
Categorie: Filosofie
Produs: Consolarile filosofiei
ID produs: 9786069800270

Consolarile filosofiei de Alain de Botton – Descriere

In cuvintele lui Schopenhauer putem gasi alinare pentru o inima ranita. Seneca ne ofera cateva sfaturi pentru cand ramanem fara slujba. Iar Nietzsche are invataturi abile pentru orice dificultate, de la singuratate pana la boala.
Consolarile filozofiei este o carte de o eruditie accesibila, in egala masura folositoare si placuta. ,,In ciuda vastelor diferente dintre numerosii ganditori descrisi drept filosofi de‑a lungul timpului (de fapt, oameni atat de diferiti incat, daca ar fi fost convocati cu totii la o imensa petrecere cu cocktailuri, nu numai ca nu ar fi avut nimic sa‑si spuna unul altuia, ci probabil ca s‑ar fi si incaierat dupa cateva pahare), parea posibil sa delimitezi un mic grup de oameni, separati de secole, care impartaseau o difuza loialitate fata de viziunea filosofiei sugerate de etimologia greceasca a cuvantului (philo, iubire; sophia, intelepciune), un grup care avea in comun interesul de a enunta cateva lucruri practice si consolatoare despre cauzele celor mai mari suferinte omenesti. Catre acesti oameni aveam sa‑mi intorc fata.” Alain de Botton Cine trebuie sa citeasca aceasta carte? Cei interesati de filosofie si dezvoltare personalaOricine interesat de piata de idei filosofice contemporaneCititorul pasionat de textele lui Alain de Botton Recenzii: „Minunat de originala si excentrica.
Botton gaseste inspiratie in locuri in care altii nici nu s-ar gandi sa caute”. – Newsday O lectura agreabila… Intr-o proza clara si spirituala, Botton pune cateva din ideile filozofilor la lucru, folosindu-se de ele pentru a-si ajuta cititorii sa faca fata problemelor lor personale mundane…
Stilul subtil ironic si abordarea eclectica vor aduce aduce un zambet pe buze multora dintre cititorii postmoderni”. – Publishers Weekly Despre autor: Romancier, eseist si jurnalist, Alain de Botton s-a nascut in Zurich, Elvetia in 1969, iar in prezent traieste in Londra. Cartile sale, considerate drept o ,,filosofie a vietii de zi cu zi” au devenit bestselleruri in 30 de tari.
Este producator si realizator a mai multor programe de televiziune. In august 2008 a fost unul dintre membrii fondatori ai unei institutii de invatamant in centrul Londrei, care promoveaza o noua viziune asupra educatiei – The School of Life.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alain de Botton

Carti Editura VELLANT

Carti din categoria Filosofie

One thought on “Consolarile filosofiei de Alain de Botton

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *