Copilaria DICTATORILOR

Autor: Veronique Chalmet
Editura: Niculescu
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Copilaria DICTATORILOR
ID produs: 9786063800276

Copilaria DICTATORILOR de Veronique Chalmet – Descriere

Acesti zece indivizi au trasat, in mare masura, conturul lumii. Hitler, Stalin, Mao si ceilalti au demonstrat fiecare, din nefericire, ca un singur om poate fi capabil sa rastoarne istoria umanitatii, sa mute frontierele, sa deporteze sau sa decimeze populatii, astfel incat sa schimbe complet configuratia unor tari. De ce exista asemenea oameni? In ce moment au devenit acestia niste tirani? Nu au fost si ei, la un moment dat, niste copii inocenti? Ce suferinte au putut provoca acesti oameni brutali, criminali, nemilosi? Tinerii Stalin si Hitler erau snopiti in bataie de tatal lor, insa nu toti copiii maltratati devin asasini.
Amin Dada si-a vazut mama vrajitoare pregatind licori pe baza de fetusi, insa nu toti copiii de criminali renunta la orice urma de compasiune. Adolescentul Pol Pot a trait experiente sexuale traumatizante in haremul regelui Cambodgiei, insa nu toti copiii abuzati incearca sa se razbune pe un popor intreg…Nu, prin orice ar fi trecut acestia in primii ani de viata, nimic nu le poate justifica Viitoarele crime. Lucrarea remarcabila a lui Veronique Chalmet – o sinteza originala bazata pe cercetari

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Veronique Chalmet

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Copilaria DICTATORILOR de Veronique Chalmet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *