Corpul ei si alte desfatari

Autor: Carmen Maria Machado
Editura: Vellant
Categorie: Fictiune
Produs: Corpul ei si alte desfatari
ID produs: 9786069800393

Corpul ei si alte desfatari de Carmen Maria Machado – Descriere

Castigator al National Book Critics Circle Award, John Leonard Prize 2018Nominalizat la International Dylan Thomas Prize 2018 Povestirile lui Carmen Maria Machado vibreaza de originalitate, bizarerie si senzualitate, fortand cusaturile pielii personajelor si ale limbajului in moduri aproape imposibile, de neuitat. Intr-un amestec perfect unic de horror erotic cu basm si cultura pop cu mit, Machado reuseste sa spuna o alta poveste a feminitatii, una nefamiliara, poate socanta, dar una pe care trebuie sa o stim. Un roman fresh in colectia de literatura straina „Endorfiction”.
A se citi in asternuturi de satin. In „Corpul ei si alte desfatari”, exista o poveste despre o femeie care ii da unui barbat totul, dar el vrea mai mult – vrea sa stie secretul panglicii verzi care a devenit una cu trupul ei. Exista o poveste despre o femeie care incepe sa dispara, la propriu, din cauza unei epidemii misterioase.
Exista o poveste despre o femeie care ar face orice sa-si hraneasca sotul cu o bucata de ficat proaspat. Exista o poveste despre o femeie care s-a nascut prea devreme. Exista o poveste despre o femeie care a dat nastere in taina unor pui de lup.
Recenzii ,,Corpul ei si alte desfatari e o carte geniala: partial punk rock si partial clasica, alcatuita din povesti crude si devastatoare, dar in egala masura cu intrigi rafinate si pline de incantare. E o carte puternica, periculoasa si usturator de onesta.” Jeff VanderMeer ,,Corpul ei si alte desfatari de Carmen Maria Machado spune fabule vechi despre eros si metamorfoza feminina, in feluri extraordinar de noi. Ea aduce lumea tainica a trupului in prim-plan si ilumineaza padurile intunecate ale psihicului.
In aceste povesti cu forme splendid inedite, atat de incarcate emotional, Machado da pur si simplu forma amintirilor, foamei si dorintei femeii. N-am putut s-o las jos.” Karen Russell ,,Cu imaginatia sa luxurianta, nemasurata, cu limbajul sau scanteietor si curajul sau absolut, Carmen Maria Machado e cu siguranta una dintre cele mai talentate tinere scriitoare de azi. Amuzant de inventive, explozive emotional si minunat de erotice, povestirile lui Machado va vor transporta departe de casa, va vor rasturna complet viziunea asupra realitatii si vi se vor lipi definitiv de suflet.” Michelle Huneven Despre autor Carmen Maria Machado s-a nascut in Allentown, Pennsylvania, unde tatal ei se stabilise cu putin timp inainte ca ea sa se nasca.
Bunicul din partea tatalui a imigrat din Cuba in Statele Unite, iar bunica, din Austria. Carmen Maria Machado are un masterat in scriere creativa de la Iowa Writers’ Workshop si a primit burse si rezidente importante, de la Michener-Copernicus Foundation, Elizabeth George Foundation, CINTAS Foundation, Speculative Literature Foundation, Universitatea din Iowa, Yaddo Corporation, Hedgebrook si Millay Colony for the Arts. A debutat cu volumul de povestiri Corpul ei si alte desfatari (Her Body and Other Parties), in 2017.
Multipremiat si nominalizat, acest volum este privit de critici ca semnaland aparitia unui scriitor de anvergura, iar povestirile au fost republicate in reviste si antologii prestigioase: Year’s Best Weird Fiction, Best American Science Fiction…

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Carmen Maria Machado

Carti Editura VELLANT

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Corpul ei si alte desfatari de Carmen Maria Machado

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *