Corpul uman. Educatie pentru sanatate

Editura: Gama
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Corpul uman. Educatie pentru sanatate
ID produs: 9789731498577

Corpul uman. Educatie pentru sanatate – Descriere

Corpul uman. Educatie pentru sanatateCele cu organe interne si organe de simt il familiarizeaza pe copil cu modul in care functioneaza corpul uman si il ajuta sa retina vocabularul specific.Pe cele dedicate igienei sunt ilustrate principalele produse care ne ajuta sa ne pastram corpul sanatos.Sunt indicate mai ales copiilor de varsta mica, pentru familiarizarea cu ritualurile de igiena.Flashcardurile etichetate „sanatate” au drept scop familiarizarea copilului cu diferite instrumente medicale si produse farmaceutice. Cunoasterea acestora il poate ajuta sa scape de emotiile vizitelor la medic si sa inteleaga importanta respectarii tratamentelor prescrise pentru vindecare.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura GAMA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Corpul uman. Educatie pentru sanatate

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Corpul uman. Educatie pentru sanatate de ? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *