CQ.4 ani - Inteligenta creativa

Editura: Gama
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: CQ.4 ani – Inteligenta creativa
ID produs: 9789731496788

CQ.4 ani – Inteligenta creativa – Descriere

Caietul trateaza urmatoarele teme: perceptii senzoriale: simtul olfactiv, simtul auditiv
abilitati artistico-vizuale: dactilopictura, pictura, trasare de contururi, colorare, finalizarea desenului, colaj, scenografie, modelaj
memorie vizuala
decoratiuni si arhitectura: origami
design vestimentar
inteligenta vizuala: secventiere, asociere, discriminare vizuala, modificari de perspectiva
inteligenta muzical-ritmica: notele muzicale, gama Do major
creativitate in rezolvarea de probleme: rationament logic, folosirea indiciilor. Seria CQ – inteligenta creativa este dedicata dezvoltarii inteligentei spatial-vizuale si a celei muzical-ritmice. Inteligenta spatial-vizuala se refera la capacitatea de a crea si folosi reprezentari vizuale ale lumii inconjuratoare.
Copiii inzestrati predominant cu acest tip de inteligenta „gandesc in imagini”, invata cel mai bine cu ajutorul reprezentarilor grafice, adora sa deseneze, sa picteze si sa realizeze constructii din cuburi. Ar putea deveni pictori, sculptori, graficieni, cartografi, designeri sau arhitecti.Inteligenta muzical-ritmica ii caracterizeaza pe copiii sensibili la ritm si sunetele din jur. Acestia prefera povestile audio, retin si interpreteaza cu usurinta cantece, sunt atrasi de instrumentele muzicale si raspund cel mai bine la stimuli sonori.
Ar putea deveni compozitori, cantareti, muzicieni, DJ sau ingineri de sunet.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura GAMA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “CQ.4 ani – Inteligenta creativa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *