Autor: Kestutis Kasparavicius
Editura: Vremea
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Craciun! Craciun!
ID produs: 9786060810162

Craciun! Craciun! de Kestutis Kasparavicius – Descriere

Al patrulea titlu al indragitului scriitor/ilustrator lituanian Kestutis Kasparavicius apare in luna sarbatorilor de iarna, la numai cateva zile de la lansarea oficiala in Lituania.„Craciun! Craciun!” este o minunata carticica cu povesti de Craciun… despre Craciun. Cele unsprezece povestioare invita copiii in universul duios al pregatirilor de Craciun asa cum se desfasoara acestea in casutele pitigoilor, veveritelor, capritelor, pisicilor, pinguinilor s.a. Veti descoperi cu surprindere cat de diferit intampina fiecare vietate in parte sarbatorile de iarna.
Cele mai multe sunt direct interesate de cadouri, de decoratii, bunatati, dar mai ales multa, multa distractie.Ilustratiile sunt pline de culoare si viata, incadrandu-se in stilul clasic al renumitului Kestutis Kasparavicius.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Kestutis Kasparavicius

Carti Editura VREMEA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.