Crant

Autor: Carl Hiaasen
Editura: Booklet
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Crant
ID produs: 6421763007718

Crant de Carl Hiaasen – Descriere

De cand i-a cazut o iguana inghetata in cap, accidentandu-I, imblanzitorul de animale Mickey Cray de-abia isi mai poate face meseria. Se vede nevoit sa refuze contract dupa contract, pana cand, intr-o zi, primeste o oferta care i-ar scoate familia din datorii: sa lucreze pentru reality show-ul Expeditie de supravietuire!. Numai ca vedeta emisiunii, Derek Badger, este un mascarici plin de importanta, care nu se poate lauda decat cu faptul ca reuseste sa imite accentul lui Steve Irwin.
Mickey si fiul sau, Wahoo, trebuie sa il ajute pe Derek sa dea bine pe sticla, ferind bietele animale salbatice din calea incompetentei formidabile a vedetei. „Carl Hiaasen satirizeaza lipsa de realism a realityshow-urilor intr-o poveste superba, care o sa va faca sa radeti in hohote.” – Los Angeles Times

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Carl Hiaasen

Carti Editura BOOKLET

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Crant de Carl Hiaasen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *