1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Bertrand Russell
Editura: Vellant
Categorie: Filosofie
Produs: Credinta unui om liber – Scrieri esentiale, vol. 1
ID produs: 9786069800195

Credinta unui om liber – Scrieri esentiale, vol. 1 de Bertrand Russell – Descriere

Putini filosofi au exercitat in filosofia contemporana o influenta mai profunda decat Bertrand Russell. Volumul intitulat Scrieri esentiale este o antologie cuprinzatoare a celor mai definitorii eseuri scrise de Russell intre 1903 si 1959. Publicata prima oara in 1961, aceasta remarcabila antologie reprezinta testamentul unui filosof pe care multi il considera unul dintre cei mai influenti ganditori din secolul XX.
Este o introducere esentiala in splendoarea filosofica a lui Bertrand Russell.”Nu cu mult timp in urma, intr-o scrisoare pe care am primit-o din partea unui episcop anglican, se afirma ca toate opiniile mele, pe marginea oricarui subiect, erau inspirate de dorinta sexuala si ca opiniile exprimate de mine se numarau printre cauzele celui de Al Doilea Razboi Mondial. Interviu acordat la BBC lui John Freeman. The Listener, 19 martie 1959Ca factor al comportamentului omenesc, plictiseala a primit, in opinia mea, mult mai putina atentie decat merita.
Bertrand Russell, The Conquest of Happiness” Bertrand Russell (1872-1970) a fost unul dintre cei mai formidabili ganditori din era moderna. Filosof, matematician, inovator in stiintele educatiei, aparator al libertatii intelectuale, sociale si sexuale, precum si militant pentru pace si drepturile omului, Russell a fost, de asemenea, si un autor prolific, publicand carti de larga popularitate si de mare influenta, eseuri si conferinte care abordeaza o vasta diversitate tematica.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Bertrand Russell

Carti Editura VELLANT

Carti din categoria Filosofie

One thought on “Credinta unui om liber – Scrieri esentiale, vol. 1 de Bertrand Russell

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *