Crima si pedeapsa

Autor: Abraham B. Yehoshua
Editura: Curtea Veche Publishing
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Crima si pedeapsa
ID produs: 9786064400673

Crima si pedeapsa de Abraham B. Yehoshua – Descriere

Abraham B. Yehoshua s a nascut la Ierusalim in 1936 si cand era copil a trait in orasul asediat. Literatura a inceput sa ii placa inca de mic, de pe vremea cand tatal lui ii citea Cuore de Edmondo De Amicis.
Astazi este un scriitor consacrat, care se inspira mai intai de la copiii si de la nepotii sai, carora adesea le citeste scrierile sale cu glas tare.Sonia Bugaeva s a nascut chiar la Sankt Petersburg, in 1975. A studiat pictura la Academia de Arte Frumoase si a facut apoi un stagiu de practica intr un studio de cinematografie, pentru a invata cum se fac desenele animate. In prezent locuieste la Hamburg, iar in 2006 a fost finalista a Premiului German de Literatura pentru Copii.Asemeni initiativei generoase si vizionare din anul 1895, cand, sub domnia Regelui Carol I si prin efortul folcloristului ­Dumitru Stancescu si al editorului Carol Muller, a fost pusa ­temelia colectiei de carte „Biblioteca pentru toti“, astazi, Curtea Veche Publishing vine, altruist si inspirat, in ajutorul ­copiilor si tinerilor tarii.Parinti, aduceti cartea aproape de copiii vostri! Asa cum au nevoie de iubire, de soare si de familie, cei mai mici romani au nevoie de carti, pentru a se intregi ca oameni.Principele Radu al Romaniei

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Abraham B. Yehoshua

Carti Editura CURTEA VECHE PUBLISHING

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Crima si pedeapsa de Abraham B. Yehoshua

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Crima si pedeapsa de Abraham B. Yehoshua? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *