1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Eduard Uspenski
Editura: Frontiera
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Crocodilul Ghena si prietenii sai
ID produs: 9786068986043

Crocodilul Ghena si prietenii sai de Eduard Uspenski – Descriere

„Crocodilul Ghena” este una dintre cele mai frumoase carti despre prietenie!Crocodilul Ghena se trezeste intr-o buna zi la usa cu un animalut ciudat si greu de identificat, care poarta numele de Ceburaska. In urma unor vizite neasteptate si deloc obisnuite, Ghena si Ceburaska ajung la concluzia ca toata lumea are nevoie de un prieten. Cel mai simplu mod de a imprieteni fapturile singure ar putea fi construirea unei Case a Prieteniei.
Simplu, dar nu usor, caci orice poveste are intotdeauna un personaj care pune bete in roate: batrana Joben si sobolanul ei dresat, Lariska.„Crocodilul Ghena” a aparut prima data in anul 1969 si este una dintre cartile clasice ale copiilor. S-a vandut in milioane de exemplare in Rusia si a avut un rasunet major in culturi precum cea suedeza sau japoneza. Animatia cu acelasi nume, din perioada sovietica, a transformat personajele cartii in figuri cult ale universului copilariei.Editia de fata este complet noua ca traducere si ilustratii.
Universul vizual al cartii este semnat de Ivan Kravet, ilustrator din Ucraina.Carte-roman, impartita in 27 de capitole scurte. Recomandata copiilor care au rabdare sa asculte o poveste mai lunga sau celor care exerseaza cititul independent.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Eduard Uspenski

Carti Editura FRONTIERA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Crocodilul Ghena si prietenii sai de Eduard Uspenski

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *