Cruci de Gratii

Autor: Ioan Andrei – Episcop Ioan Ploscaru
Editura: Galaxia Gutenberg
Categorie: Religie
Produs: Cruci de Gratii
ID produs: 9789731416922

Cruci de Gratii de Ioan Andrei – Episcop Ioan Ploscaru – Descriere

Cind l-am intalnit, avea deja zece ani de temnita grea in urma lui! Urcase de la inceputurile sale Calvarul Bisericii Unite al carei preot era. Consacrat episcop in ziua sfantului Andrei, la 30 noiembrie 1948, primul dintre ierarhii „clandestini” ai acestei Biserici, fusese nu peste mult arestat. N-a fost crutat de nici una din suferintele, din ocarile, din umilintele, din ranile provocate de marea stiinta in ale torturii a anchetatorilor, a procurorilor, a paznicilor comunisti.Cruci de gratii sunt o inalta, o dreapta marturie pentru toti acesti marturisitori si martiri, in frunte cu cei doisprezece episcopi ai Bisericii Unite, printre care si episcopul nostru……ma doare, marturisesc din nou, ca nu-l pot numi pe nume pe prietenul drag si parintele venerat.
Dar ma inchin in fata hotararii sale. Hotarare a unui rob credincios ca pe cel Adorat si Nemarginit etern sa-l mareasca prin robia sa anonima.NICOLAE BALOTA

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ioan Andrei – Episcop Ioan Ploscaru

Carti Editura GALAXIA GUTENBERG

Carti din categoria Religie

One thought on “Cruci de Gratii de Ioan Andrei – Episcop Ioan Ploscaru

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Cruci de Gratii de Ioan Andrei – Episcop Ioan Ploscaru? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *