Autor: Marius Constantinescu
Editura: M.A.S.T.
Categorie: Tehnica si tehnologie
Produs: Cultura sfeclei
ID produs: 9786066490276
Cultura sfeclei de Marius Constantinescu – Descriere
Consumul mondial de zahar este asigurat in proportie covarsitoare de trestia de zahar si de sfecla de zahar. Daca trestia de zahar care detine suprematia, nu intalneste conditii prielnice de dezvoltare oriunde pe glob, sfecla de zahar detine un areal favorizant extrem de extins atat in emisfera nordica cat si in cea sudica. In perspectiva din ce in ce mai conturata,a cresterii cererii de biocarburanti la nivel mondial,sfecla de zahar detine avantajul suficientei unei tehnologii extrem de simple in vederea obtinerii de alcool etilic(folosit direct drept combustibil).
Cresterea cererii de biocarburanti va atrage dupa sine extinderea suprafetelor cultivate cu sfecla.
Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare
RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.
Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Cultura sfeclei de Marius Constantinescu? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.