Cum creste gradina mea?

Autor: Gerda Muller
Editura: Frontiera
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Cum creste gradina mea?
ID produs: 9786068986029

Cum creste gradina mea? de Gerda Muller – Descriere

Ce bine e in vacanta!Sofia locuieste la oras, dar isi petrece toate vacantele la tara, la bunici. Acestia au o gradina minunata, in care se fac tot felul de legume. Anul acesta, Sofia a primit in dar unelte potrivite pentru ea si isi va face propria gradina de legume.Bunicii o invata tot ce trebuie sa stie un bun gradinar.
Trebuie sa te gandesti la tot, sa plivesti buruienile, sa aerisesti solul si sa ocrotesti vietatile folositoare. Odata cu trecerea anotimpurilor, Sofia descopera tainele plantelor si nebanuitele secrete ale vietii de sub pamant.Gerda Muller (n. 1926) este o binecunoscuta autoare franceza de carti ilustrate pentru copii.
Multe dintre cartile sale sunt dedicate naturii si secretelor sale fascinante. „Cand lucrez in atelierul meu, simt prezenta unui copil care ma priveste si adesea ma calauzeste. Pentru acest copil scriu (nu pentru parinti sau pentru editori de carte).”

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Gerda Muller

Carti Editura FRONTIERA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Cum creste gradina mea? de Gerda Muller

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Cum creste gradina mea? de Gerda Muller? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *