Cum sa dormi sanatos

Autor: Nick Littlehales
Editura: Litera
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Cum sa dormi sanatos
ID produs: 9786063328749

Cum sa dormi sanatos de Nick Littlehales – Descriere

Solutii verificate pentru a-ti redefini odihna, ca sa ai succes la munca, in sport si in viata.Petrecem o treime din viata incercand sa dormim…Multi dintre noi au nopti nelinistite si un somn agitat, lipsit de odihna si ne bazam pe cafea si zahar ca sa putem rezista de-a lungul zilei. Cu toate acestea, orele pe care ar trebui sa le petrecem dormind sunt esentiale pentru a ne pastra in forma, binedispusi si apti de a lua cele mai bune decizii atat in viata noastra personala, cat si in cea profesionala.Avem nevoie de o noua abordare in ce priveste somnul. Una care sa ne ajute sa ne gestionam zilele din ce in ce mai stresante si sa fim in cea mai buna forma posibila.
Plecand de la studii stiintifice si de la practica sa de antrenor de somn pentru elita sportului mondial, autorul ne arata ca ne putem odihni cu totii mai bine, atat noaptea, cat si de-a lungul zilei, daca tinem cont de tot ce contribuie la un somn bun: de la pozitia in timpul somnului si temperatura camerei la resetarea ciclului de somn pentru a evita problemele cauzate de diferentele de fus orar. O lectura obligatorie pentru a ne schimba radical programul de somn, ca sa fim mai eficienti la munca, sa dam tot ce putem relatiilor noastre cu familia si prietenii si sa ne simtim, in general, mai bine.Nick Littlehales este cel mai cunoscut antrenor de somn din lumea sportului. Printre cei cu care a lucrat se numara echipa britanica de ciclism Sky, echipe si jucatori de fotbal de top internationali si din Premier League, jucatori de rugby, atleti olimpici si paralimpici.
Are 30 de ani de experienta in stiinta somnului

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Nick Littlehales

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Cum sa dormi sanatos de Nick Littlehales

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *