Cum sa incepi o afacere care sa-ti schimbe viata

Autor: Ernesto Sirolli
Editura: Didactica Publishing House
Categorie: Business si economie
Produs: Cum sa incepi o afacere care sa-ti schimbe viata
ID produs: 5948489358166

Cum sa incepi o afacere care sa-ti schimbe viata de Ernesto Sirolli – Descriere

Inceperea unei afaceri de la zero este o provocare uriasa, si este cunoscut faptul ca pana si cei mai buni si mai inteligenti au esuat in acest domeniu – nu pentru ca nu aveau un produs sau un serviciu grozav, sau nu pentru ca nu erau dedicati cu pasiune, ci pentru ca nu stiau cateva reguli simple, dar esentiale.In cartea de fata, consultantul in afaceri Ernesto Sirolli descrie regulile si instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti transforma pasiunea intr-o afacere infloritoare. In loc sa prezinte un model de management extrem de complex, autorul ofera o formula de succes usor de urmat cu ajutorul careia iti descoperi punctele forte si te inconjori cu oameni care au abilitati complementare. Aceasta abordare a echipei, pe care el o numeste Trinitatea Managementului ®, a ajutat antreprenorii din toata lumea sa inceapa afaceri de succes, favorizand astfel dezvoltarea economica si prosperitatea in comunitatile lor.Pe masura ce afli despre acest simplu secret al succesului in afaceri, din carte vei invata cum sa:- Iti gasesti calitatile si zona in care pot fi ele utilizate cel mai bine- Alcatuiesti o echipa de oameni carora le place sa faca ceea ce tie nu-ti place- Dezvolti o propunere viabila de afaceri impreuna cu echipa ta- Inveti despre miturile din antreprenoriat si modul in care iti pot afecta afacereaDespre AutorDr.
Ernesto Sirolli a primit titlul de Laurea din Dottore in Stiinte Politice la Universitatea din Roma si titlul de doctor in filosofie la Universitatea Murdoch din Perth, Australia. El a lucrat timp de peste treizeci de ani in domeniul dezvoltarii economice locale. In 1984, a initiat Enterprise Facilitation ®, o noua abordare prin care ajuta oamenii sa inceapa afaceri viabile, un model care a fost implementat inca de atunci in sute de comunitati din intreaga lume.Dr.
Sirolli este si fondatorul Institutului International Sirolli, o organizatie nonguvernamentala din California, precum si autorul volumului de mare succes Ripples from the Zambezi: Passion, Entrepreneurship, and the Rebirth of Local Economies. Dr. Sirolli este un speaker extrem de cautat, care ofera cursuri si instruieste persoane, corporatii si comunitati din lumea intreaga.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ernesto Sirolli

Carti Editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

Carti din categoria Business si economie

One thought on “Cum sa incepi o afacere care sa-ti schimbe viata de Ernesto Sirolli

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Cum sa incepi o afacere care sa-ti schimbe viata de Ernesto Sirolli? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *