Cum sa mananci

Autor: Thich Nhat Hanh
Editura: Litera
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Cum sa mananci
ID produs: 9786063308765

Cum sa mananci de Thich Nhat Hanh – Descriere

„Cand putem sa mancam mai incet si sa ne bucuram cu adevarat de hrana noastra, viata are o calitate mult mai profunda.
Cand mananc astfel, nu sunt hranit doar fizic, ci si spiritual. Modul in care mananc influenteaza tot ce fac ulterior in restul zilei.
Timpul in care mancam este la fel de important pentru meditatie ca si timpul dedicat meditatiei mersului sau celei in postura asezata. Este o sansa de a primi numeroasele daruri ale Pamantului de care nu am beneficia daca mintea noastra ar fi in alta parte.“ – Thich Nhat HanhThich Nhat Hanh este unul dintre cei mai cunoscuti si respectati maestri Zen din lumea contemporana, poet si activist pentru pace si drepturile omului, nominalizat in anul 1967 la Premiul Nobel pentru Pace. Este supranumit ,,celalalt Dalai Lama“.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Thich Nhat Hanh

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Cum sa mananci de Thich Nhat Hanh

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Cum sa mananci de Thich Nhat Hanh? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *