Cum sa mergi

Autor: Thich Nhat Hanh
Editura: Litera
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Cum sa mergi
ID produs: 9786063307348

Cum sa mergi de Thich Nhat Hanh – Descriere

„Stim ca destinatia noastra finala este cimitirul. De ce ne grabim oare sa ajungem acolo? De ce sa nu pasim in directia vietii, care este in momentul prezent? Daca practicam meditatia mersului chiar si pentru cateva zile doar, vom trece printr-o transformare profunda si vom invata cum sa ne bucuram de pace in fiecare moment al vietii noastre. Zambim, si nenumarate fiinte din tot cosmosul ne zambesc la randul lor – pacea noastra e foarte adanca.
Tot ce gandim, simtim si facem are efect asupra strabunilor nostri si asupra generatiilor viitoare si reverbereaza prin tot cosmosul.“ – Thich Nhat HanhThich Nhat Hanh este unul dintre cei mai cunoscuti si respectati maestri Zen din lumea contemporana, poet si activist pentru pace si drepturile omului, nominalizat in anul 1967 la Premiul Nobel pentru Pace. Este supranumit ,,celalalt Dalai Lama“.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Thich Nhat Hanh

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Cum sa mergi de Thich Nhat Hanh

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Cum sa mergi de Thich Nhat Hanh? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *