Autor: Brene Brown
Editura: Curtea Veche Publishing
Categorie: Psihologie
Produs: Curajul de a fi vulnerabil
ID produs: 9786064402349

Curajul de a fi vulnerabil de Brene Brown – Descriere

„O carte minunata: imperios necesara, esentiala si amuzanta. N-am putut s-o las jos.”— Seth Godin„Cred ca lumea are nevoie de mai multi ghizi ca Brene, care sa ne arate calea catre lumea noastra interioara.”— Maria Shriver„Brene Brown este stralucita cand vine vorba sa prezinte paradoxurile curajului: suntem cu atat mai puternici cu cat ne imbratisam vulnerabilitatea si indraznim cu atat mai mult cu cat invatam sa ne recunoastem fricile.”— Gretchen Rubin, autoarea The Happiness ProjectNu avem de-a face cu o carte despre victorie sau infrangere. Ci cu o carte despre curaj.
Intr-o lume a lui „niciodata nu-i destul“, in care frica a devenit o a doua natura, vulnerabilitatea este subversiva. Incomoda. Ba, uneori, chiar putin periculoasa.
Fara indoiala, a ne-o asuma implica riscuri mult mai mari decat criticile pe care le-am putea primi sau faptul de a fi raniti.Dar daca facem un pas inapoi si ne privim situatia cu obiectivitate, vom descoperi ca nimic nu este mai dureros, mai incomod si mai periculos decat a ramane pe dinafara propriei vieti, gandindu-ne cum ar fi stat lucrurile daca am fi avut curajul sa pasim in arena. Curajul de a fi vulnerabil propune o viziune noua si puternica despre ce inseamna a ne lasa vazuti. Si ne invata sa o facem, pas cu pas.Brene Brown, doctor in asistenta sociala, este profesor cercetator la Graduate College of Social Work din cadrul Universitatii din Houston, program finantat de Fundatia Huffington.
Si-a petrecut ultimii 20 de ani studiind curajul, vulnerabilitatea, rusinea si empatia.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Brene Brown

Carti Editura CURTEA VECHE PUBLISHING

Carti din categoria Psihologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.