Curatenie pentru incepatori

Autor: Kristina Dumas
Editura: Univers
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Curatenie pentru incepatori
ID produs: 9789733410263

Curatenie pentru incepatori de Kristina Dumas – Descriere

Dezordinea e minunata – spune purcelul Trandavel, iar Tudor si Maria nu par sa fie deranjati de haosul din camera lor.Dar apoi descopera amandoi cum pastreaza albinele curatenia, cat de ordonati sunt pompierii si ce se poate intampla daca domnul care are grija de perucile actorilor la opera nu-si face ordine la locul de munca.Trandavel, in schimb, considera ca a face curatenie este plictisitor si isi spune parerea sus si tare peste tot pe unde trece.Noroc ca, in cele din urma, Maria si Tudor nu-l mai iau in seama si se apuca sa faca ordine.Cine ar fi crezut cate lucruri descoperi atunci cand faci curatenie in camera si ca activitatea asta poate fi chiar amuzanta?

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Kristina Dumas

Carti Editura UNIVERS

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Curatenie pentru incepatori de Kristina Dumas

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Curatenie pentru incepatori de Kristina Dumas? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *