Da timpul inapoi!

Autor: Nigma Talib
Editura: Niculescu
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Da timpul inapoi!
ID produs: 9786063800283

Da timpul inapoi! de Nigma Talib – Descriere

„Planul Nigmei mi-a transformat complet tenul. Este o persoana absolut uimitoare!” Sienna Miller, actrita„Daca ai intentii serioase in legatura cu sanatatea si starea ta personala de bine, planul Nigmei iti va schimba viata.” Penelope Cruz, actrita„Aceasta carte nu este inca un plan antiimbatranire, ci un plan de viata!” Dr. Nigma TalibDr.
Nigma Talib este medic naturopat, specialist in sanatatea holistica si un reputat estetician. A infiintat clinici in Marea Britanie, Statele Unite si Canada, iar in prezent lucreaza in clinicile sale din Londra si New York.Abordarea sa unica imbina terapiile naturale si complementare – precum acupunctura, medicina traditionala chinezeasca si homeopatia – cu investigatii de laborator inovatoare, biochimia nutritiei si tratamente faciale de pionierat. Prin aceasta abordare holistica si individualizata, nu numai ca identifica si trateaza cauzele subiacente ale bolii, dar incearca si sa suprime simptomele acesteia.
Domeniile sale de competenta sunt variate, de la gerontologie si afectiuni cronice ale pielii, la boli digestive, infertilitate, dereglari hormonale si tulburari ale somnului.Din aceasta carte, vei invata:
sa opresti imbatranirea cauzata de problemele digestive;
sa-ti reintineresti pielea imbatranita;
sa rezolvi problemele persistente ale pielii.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Nigma Talib

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Da timpul inapoi! de Nigma Talib

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *