1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Charles Bukowski
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: De duzina
ID produs: 9789734677979

De duzina de Charles Bukowski – Descriere

Nick Belane este detectiv la Hollywood. Cazurile de care se ocupa au, toate, calitatea de a fi cel putin bizare: Doamna Moartea il insarcineaza sa afle daca scriitorul francez Celine (mort din 1961) nu e cumva in viata, proprietarul unei companii de pompe funebre il plateste ca sa-l scape de avansurile unei extraterestre superbe, Jeannie Nitro, altcineva ii cere sa afle daca Vrabia Rosie exista cu adevarat, un sot incornorat isi urmareste mai tinara sotie etc. Toate aceste aventuri sint stropite din belsug cu votca si povestite cu umor irezistibil.
Rezolvarea lor nu e in sine importanta, atit timp cit Nick Belane, imbatrinit si deja alcoolic, exceleaza in arta de a nu face nimic.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Charles Bukowski

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

One thought on “De duzina de Charles Bukowski

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea De duzina de Charles Bukowski? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *