De la terapeut la coach

Autor: Julia Vaughan Smith
Editura: Trei
Categorie: Psihologie
Produs: De la terapeut la coach
ID produs: 9786064004963

De la terapeut la coach de Julia Vaughan Smith – Descriere

Cum difera coachingul de practicarea psihoterapiei? Ce abilitati sunt necesare pentru a deveni coach? Unde am putea lucra si la ce fel de venituri ne-am putea astepta? In cartea de fata autoarea ofera un raspuns psihologilor care se gandesc sa-si largeasca domeniul de activitate, sa gaseasca noi sectoare in care sa activeze sau care isi doresc un alt tip de relatii cu clientii lor. Dupa o introducere in domeniul coachingului, sunt prezentate in detaliu formarea, tipurile de clienti, metodele de coaching si problemele ce apar intr-o practica mixta, punandu-se accent pe aspectele care diferentiaza procesul terapeutic si cel de coaching. Sunt puse in evidenta aspecte din modelele psihoterapeutice care sunt nepotrivite pentru coaching, dar si elementele care il imbogatesc.
Exemplele de dialoguri dintre coach si client si prezentarile de caz sunt deosebit de utile in detalierea procesului si ilustrarea „vocii de coaching”.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Julia Vaughan Smith

Carti Editura TREI

Carti din categoria Psihologie

One thought on “De la terapeut la coach de Julia Vaughan Smith

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *