Autor: Marie Robert
Editura: BAROQUE BOOKS&ARTS
Categorie: Filosofie
Produs: Decartează indoielile cu Descartes
ID produs: 9786068977577

Decartează indoielile cu Descartes de Marie Robert – Descriere

Marie Robert, nascuta pe 30 decembrie 1985, in Boulogne-Billancourt, este profesoara de litere si de filozofie.Dupa absolvirea liceului Rodin, din Paris, Marie si-a continuat studiile la Universitatea Paris IV Sorbonne, in sociologie si filozofie. In 2010 si-a incheiat studiile masterale in specia­lizarea „Logica, filozofie, istorie, sociologia stiintelor”, azi fiind doctorand in filozofie si preda filozofie la Universitatea de Psihologie Descartes, din Paris, si la Liceul International Montessori, din Bailly, in acelasi timp avand si multe proiecte editoriale.„L’ENFER C’EST LES AUTRES.“ – J.P. SARTRERousseau la Disneyland sau lupingurile educatiei
Montaigne, in ritmul meu, sau cursa lentorii pierdute
Descartes sau sa te indoiesti ca sa sari mai bine
Foucault se revolta sau cum sa iti cuceresti libertatea
Sartre a la creme sau infernul e rusinea
Voltaire ca refugiu sau tolerantii au intotdeauna dreptate
Ricœur sau uppercutul realitatii
Simone de Beauvoir si dorul de duca sau cum se naste o femeie
Camus la mijloc de codru des sau natura si senzualitate
Valery si rasul prostesc sau cum sa iti invingi timiditatea
Baudrillard sau reconectarea la realitate
Simone Weil si starea de veghe sau curajul de a lua viata in piept„Pe ei am avut chef sa ii invit in vartejul confuziilor, lacrimilor si supararilor noastre.
Ce ajutor am primit? Simplu! O carte care nu are alta ambitie decat sa aduca ceva confort lipsei de confort si sa ridice o punte intre intelepciunea lor si propria noastra intimitate, ca sa le devenim complici si sa zambim subtire in fata indoielilor.“Rousseau, Montaigne, Descartes, Foucault, Sartre, Voltaire, Ricœur, Simone de Beauvoir, Camus, Valery, Baudrillard, Simone Weil.De cate ori ai auzit aceste nume?Fiecare silaba este o imparatie, un munte de cultura, un fragment de patrimoniu. Ii simt familiari si ciudat de indepartati…Filozofie all season: un filozof pe luna. In total doisprezece.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Marie Robert

Carti Editura BAROQUE BOOKS&ARTS

Carti din categoria Filosofie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *