Decat o Revista Nr. 25

Produs: Decat o Revista Nr. 25
ID produs: 2000000706849

Decat o Revista Nr. 25 – Descriere

Cu tema Munca, DoR #25 contine povesti care scaneaza relatia noastra cu munca: ce, de ce si cum muncim – granitele dintre aceste coordonate sunt tot mai poroase. Pana nu demult, munca era aproape exclusiv o forma de a strange resurse ca sa-ti indeplinesti nevoi si dorinte personale. Pentru foarte multi, ea ramane asa din necesitate.
Pentru altii, munca nu mai e neaparat atractiva daca nu se muleaza pe personalitatea si dorintele fiecaruia. De bine de rau, munca nu e ceva ce faci inainte de viata, ci pentru unii e viata. Ce faci cand meseria e insasi identitatea ta si circumstantele te obliga sa n-o mai practici? Ce faci cand eforturile de a transforma modul in care lucreaza un sistem se intorc impotriva ta? Cum creezi locuri de munca pentru oameni invizibili? Cum depasesti momentul in care iti spui ca stii sa faci prea putine? Unde gasesti forta de a munci sa revii la viata pe care o aveai inainte de un accident? Sunt cateva dintre intrebarile pe care le-am declinat in povesti.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti din categoria

One thought on “Decat o Revista Nr. 25

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Decat o Revista Nr. 25 de ? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *