1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Editura: Media DoR
Categorie: Reviste – Limba romana
Produs: Decat o Revista – Nr. 33
ID produs: 2000000848426

Decat o Revista – Nr. 33 – Descriere

DOR #33 – Cu patru variante de coperta, create de George Rosu.Tensiunile Romaniei de azi ne-au pus pe ganduri. Ce sa facem? Care sunt potentialii pasi urmatori? Ce optiuni avem? Povestile din acest numar sunt la o oarecare distanta de batalia politica, dar nu atat de departe incat sa nu fie influentate. Romania nu e singura care trece printr-o perioada de naratiuni paralele conflictuale – se intampla in Ungaria, in Turcia, in Polonia, in Slovacia, in Moldova, in SUA.
In astfel de perioade, pasii urmatori par optiuni limitate si limitative, ca atunci cand creierul anxios se intalneste cu un obstacol si trebuie sa decida pe loc ce facem: impietrim de frica, ne luptam sau o luam la goana.Din cuprins:Cum arata jurnalismul activist in judetul lui Liviu Dragnea;O radiografie a frustrarilor Moldovei, prin ochii unui designer urban;Portretele unor oameni care vor defini Romania viitorului;Istoria unui cartier pe care credeai ca il cunosti;Cinci absolventi de liceu si gandurile lor despre educatie;Dupa 13 ani, organizatorii festivalului de teatru tanar din Alexandria isi planuiesc urmatoarea mutare;Parapantistul Toma Coconea, intre pamant si cer;Ce descoperi despre tine si ceilalti cand fugi din haosul orasului.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura MEDIA DOR

Carti din categoria Reviste – Limba romana

One thought on “Decat o Revista – Nr. 33

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *