Decat o Revista - Nr. 34

Editura: Media DoR
Categorie: Reviste – Limba romana
Produs: Decat o Revista – Nr. 34
ID produs: 2000000859972

Decat o Revista – Nr. 34 – Descriere

Intrebarile pe care nu ni le punem si conversatiile pe care nu le avem lasa rani, iar ele sapa adanc. Povestile din DoR #34 sunt in mare masura despre asta si despre mostenirile pe care le primim de la parinti, de la bunici, de la societatea in care ei au crescut.Citindu-l veti cunoaste o familie care traieste cu Huntington, o boala neurodegenerativa rara, care il afecteaza nu doar pe sot – al carui corp isi pierde treptat libertatea –, ci si pe sotie, devenita motorul familiei, si pe cei doi copii – ambii nascuti, ca si tatal lor, cu 50% risc de a dezvolta boala. Veti citi si povestea colegei noastre, Ioana, care, dandu-si seama ca e singurul urmas al familiei, s-a intors in Suceava natala si instrainata ca sa inteleaga cum au definit-o mama, bunica si trecutul acestora.Pe cele doua coperte, fotografiati de Matei Buta, sunt actrita Andra Guti si activistul Tiberiu Capudean si i-am ales pentru ca povestile lor sunt simbolice pentru ideile numarului: intimitate, familie si, nu in ultimul rand, migratia moderna.
Andra s-a nascut in Spania si a revenit in tara, unde si-a descoperit iubirea pentru actorie. Tiberiu considera ca a luptat suficient pentru a schimba ceva in Romania si se pregateste de o viata noua, tot in Spania.Ne dorim sa puteti sa-i priviti in ochi asa cum o fac ei: simultan curajos si vulnerabil, intotdeauna deschisi la dialog.Din cuprins:– O fiica ratacitoare se intoarce acasa ca sa-si inteleaga mostenirea– O femeie isi face loc intr-un sport dominat de barbati.– Mama, tata, doi copii si o boala genetica incurabila.– 100 (partea IV): Portretele unor oameni care vor defini Romania viitorului.– Ce ai schimba la cum te-au crescut parintii tai?– Ce spun povestile unor arbori cu secole de viata despre istoria locurilor in care au crescut?– Ce te impinge, la 44 de ani, sa pleci din Romania pe care ai vrut mereu s-o schimbi?

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura MEDIA DOR

Carti din categoria Reviste – Limba romana

One thought on “Decat o Revista – Nr. 34

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *