Autor: Radics Maria
Editura: Casa
Categorie: Lifestyle, sport, timp liber
Produs: Decoratiuni florale de Pasti – Idei creative 72
ID produs: 9786068189963

Decoratiuni florale de Pasti – Idei creative 72 de Radics Maria – Descriere

Primavara este anotimpul renasterii si al bucuriei resimtite in timpul pregatirilor pentru sarbatorile pascale. Dupa iarna rece si lunga, trupul si sufletul prind forte noi, gata sa infrunte un nou inceput. Fiecare inceput de primavara este marcat de sarbatoarea pascala, intampinata cu ornamente inspirate de prospetimea anotimpului vernal.
Simbolul incontestabil al acestei sarbatori este oul, pregatit si decorat pentru traditionalul ritual al ‘ciocnirii“, dar si pentru a ne incanta privirea. Deschideti cutiuta creativa a micilor comori, alegeti resturi de materiale, margele si panglici colorate si confectionati decoratiuni primavaratice cu flori. Invaluiti-va casa in culori de primavara, confectionand ornamente si cadouri deosebite de Pasti.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Radics Maria

Carti Editura CASA

Carti din categoria Lifestyle, sport, timp liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.