1 / 2

2 / 2Autor: Filip Florian
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: Degete mici
ID produs: 9789734657681

Degete mici de Filip Florian – Descriere

Romanul Degete mici a fost recompensat cu Premiul pentru debut al Romaniei literare, Premiul de excelenta pentru debut in literatura al UNPR si Premiul Uniunii Scriitorilor pentru cel mai bun debut in proza. Degete mici a fost tradus si publicat in Ungaria (Magveto), Polonia (Czarne), Germania (Suhrkamp), SUA (Harcourt), Slovenia (Didakta), Slovacia (Kalligram), Italia (Fazi) si Spania (Acantilado). ‘Cititorul va gasi bucuria netulburata a unei proze stralucitoare, in care chiar si cea mai bizara descoperire ramine demna de a fi citita.&’ (Frankfurter Rundschau) ‘In romanul sau, Florian pune laolalta mai multe fire narative, povesti de razboi, moarte, alienare si politica, dar si miracole ciudate, totul intr-o proza magnifica.&’ (Publishers Weekly) ‘Degete mici, romanul lui Filip Florian, imbina realitatea si fictiunea cu maiestrie, umor, tragism si mister.&’ (La Repubblica) ‘Acest roman lasa in urma regiunile realismului plat si populeaza agitata statiune balneara din Carpati cu figuri asemanatoare celor ale lui Bohumil Hrabal bintuind Praga socialista.&’ (Süddeutsche Zeitung) ‘Un farmec straniu strabate acest roman, dublat de sensibilitatea pentru efectele tirzii ale opresiunii totalitare.&’ (Der Spiegel) ‘Cartea aceasta face sa vorbeasca si obiectele mute, iar Filip Florian stie ca trecutul poate tine sub control o societate ca o boala lunga si persistenta.
Romanul lui dens compune o imagine a istoriei din diferite voci, din multe oase mici, doar dupa o asemenea abordare fiind posibila vindecarea.&’ (Frankfurter Allgemeine Zeitung)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Filip Florian

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.