Deprimarea si tamaduirea ei

Autor: Arhimandrit Spiridonos Logothetis
Editura: Sophia
Categorie: Religie
Produs: Deprimarea si tamaduirea ei
ID produs: 9789731365275

Deprimarea si tamaduirea ei de Arhimandrit Spiridonos Logothetis – Descriere

Nu stiu daca suferi de deprimare. Stiu insa ca, la fel ca mine si ca toti ceilalti oameni, si tu esti in pri-mejdie sa cazi in aceasta grea boala a sufletului si a trupului. Ar putea fi numita „boala secolului al XX-lea”, de vreme ce in acest secol s a facut cunoscuta ca flagel al omenirii, desi nu in el s-a manifestat pentru prima data: in acest veac al angoasei, al afectiunilor sufletesti, se arata in mod precumpanitor depresia sau deprimarea, raspandindu-se la milioane de oameni ca o epi¬de¬mie, ca o boala infectioasa.
Asa am cunoscut-o noi, asa au cunoscut-o si doctorii, care au incercat si incearca, studiind-o cu mari eforturi, sa o cunoasca mai bine pentru a o putea eradica. Farmacistii din intreaga lume creeaza in labo¬ra¬toare o gramada de medicamente antidepresive, pe care le consuma din abundenta, cu mari sperante, nefericitii acestei lumi. De deprimare s-a ocupat insa de milenii, cu mult mai mult succes, un alt doctor al sufletelor si al trupurilor, care pana in ziua de astazi continua sa vindece ca nimeni altul neputintele omenesti.
Acest doctor este Ortodoxia, credinta, invatatura, viata, Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Arhimandrit Spiridonos Logothetis

Carti Editura SOPHIA

Carti din categoria Religie

One thought on “Deprimarea si tamaduirea ei de Arhimandrit Spiridonos Logothetis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *