1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Susan Sontag
Editura: Vellant
Categorie: Arta, arhitectura
Produs: Despre fotografie
ID produs: 9786069800324

Despre fotografie de Susan Sontag – Descriere

Publicata in 1977, Despre fotografie castiga premiul National Book Critics Circle Award for Criticism, devenind ulterior un bestseller al autoarei. Washington Post considera volumul „o analiza splendida a schimbarilor pe care fotografia le-a generat in felul noastru de a privi lumea si de a ne privi pe noi insine, in ultimii 140 de ani“. Perspectiva critica inovatoare asupra fotografiei propusa de Susan Sontag in acest volum pune sub semnul intrebarii contextele morale si estetice ale acestei forme de arta.
,,O carte de mare importanta si originalitate. Toate discutiile viitoare despre rolul fotografiei in societatea noastra dominata de mijloacele mas-media vor trebui sa aiba drept baza aceasta carte.” John Berger

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Susan Sontag

Carti Editura VELLANT

Carti din categoria Arta, arhitectura

One thought on “Despre fotografie de Susan Sontag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *