1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Stephanie Baudet
Editura: Curtea Veche Publishing
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Detectivii de dinozauri in padurea amazoniana
ID produs: 9786064401946

Detectivii de dinozauri in padurea amazoniana de Stephanie Baudet – Descriere

Matt Sharp are un talent ascuns: daca atinge oua de dinozaur, calatoreste inapoi in timp, in lumea preistorica. Este extraordinar de norocos, pentru ca isi doreste sa ajunga paleontolog, la fel ca tatal sau. Acum, ca a implinit 12 ani, isi poate insoti parintele in incitanta cautare a oualor de dinozaur prin Padurea Amazoniana.
Partea neplacuta pentru Matt este ca sunt insotiti de Jo, verisoara sa enervanta, in varsta de 11 ani. Mai rau, se pare ca rivalul tatalui sau ii urmareste! Cine va castiga cursa si va gasi primul fosilele? Alaturati-va lui Matt si familiei lui in aceasta captivanta aventura de-a lungul Amazonului.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Stephanie Baudet

Carti Editura CURTEA VECHE PUBLISHING

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Detectivii de dinozauri in padurea amazoniana de Stephanie Baudet

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Detectivii de dinozauri in padurea amazoniana de Stephanie Baudet? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *