DEX-ul si sexul

Autor: Radu Pavel Gheo
Editura: Polirom
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: DEX-ul si sexul
ID produs: 9789734662456

DEX-ul si sexul de Radu Pavel Gheo – Descriere

„Stau si-mi imaginez asa, niste gasti de conspiratii universale, fiecare cu domeniul ei: Francmasoneria pentru Reducerea Gloriei Sirbesti, Conspiratia Universului impotriva Romanilor, Protocoalele Anti-Maghiare ale Sistemului Solar, Clubul Sportiv Scolar de Conspiratie impotriva Poloniei si toate celelalte. Multe miscari de trupe oculte – cred ca fiecare balcanic are vreo cinci conspiratori universali care se ocupa numai de el. Deocamdata organizatiile alea, cite si care or fi, isi fac, neindoielnic, treaba.
Dar va veni vremea cind puiul cel urit se va sumeti, va creste si va deveni… ce? Ei, asta nu stie s-o spuna nici un balcanic, dar, daca e sa ne luam dupa ce sugereaza avintul lor, o sa avem o zona plina numai de mari puteri – cam inghesuite, ce-i drept, dar la care se vor ploconi inclusiv chinezii si americanii. Va asigur ca daca n-ar fi fost toate chestiile de mai sus (pavaza, nedreptatea, ghinioanele istorice etc.), altfel ar fi aratat azi Europa, planeta, ba chiar intreaga Cale Lactee.
Dar, iaca, nu-i asa. Bine?” (Radu Pavel Gheo)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Radu Pavel Gheo

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “DEX-ul si sexul de Radu Pavel Gheo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *