Dictionar roman-ceh de cuvinte similare / Rumanskko-cesky slovnik podobnych slov

Autor: Petra Adamkova, Jirina Vyoralkova
Editura: Centrul Ceh
Categorie: Lingvistica, dictionare
Produs: Dictionar roman-ceh de cuvinte similare / Rumanskko-cesky slovnik podobnych slov
ID produs: 9786065888555

Dictionar roman-ceh de cuvinte similare / Rumanskko-cesky slovnik podobnych slov de Petra Adamkova, Jirina Vyoralkova – Descriere

Dictionarul roman-ceh de cuvinte similare este prima publicatie dedicata cuvintelor care se pronunta la fel in cele doua limbi. Scopul sau este de a face cunoscute cititorului cuvintele care au acelasi sens in ambele limbi, precum si cuvintele cu sens diferit, care pot prezenta asemanari inselatoare pentru vorbitorii de limba romana. Dictionarul este impartit in capitole usor de urmarit, organizate in functie de originea cuvintelor si de asemanarea sau diferenta semantica.
Publicatia se adreseaza publicului larg, dar si specialistilor interesati de limba si cultura ceha si a fost redactata si publicata cu sprijinul Centrului Ceh din Bucuresti.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Petra Adamkova

Carti Editura CENTRUL CEH

Carti din categoria Lingvistica, dictionare

One thought on “Dictionar roman-ceh de cuvinte similare / Rumanskko-cesky slovnik podobnych slov de Petra Adamkova, Jirina Vyoralkova

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Dictionar roman-ceh de cuvinte similare / Rumanskko-cesky slovnik podobnych slov de Petra Adamkova? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *