Distruge aceasta carte in numele stiintei

Autor: Mike Barfield
Editura: Litera
Categorie: Stiinte exacte. Matematici
Produs: Distruge aceasta carte in numele stiintei
ID produs: 9786063327193

Distruge aceasta carte in numele stiintei de Mike Barfield – Descriere

DISTRUGE aceasta carte realizand toate experimentele stiintifice palpitante pe care le vei gasi inauntru! Vei descoperi proiecte din piese predecupate pe care va trebui sa le decupezi, sa le colorezi, sa le asamblezi si sa le adaugi desene. Vei citi o multime de informatii fascinante si te vei distra ore intregi cu iluziile optice de pe paginile pe care le vei decupa, apoi le vei rupe, intr-un cuvant, le vei distruge.Totul, in numele stiintei, fireste!Conceput de scriitorul si ilustratorul Mike Barfield, Distruge aceasta carte este primul volum dintr-o serie de activitati ideala pentru copiii curiosi carora le place stiinta.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mike Barfield

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Stiinte exacte. Matematici

One thought on “Distruge aceasta carte in numele stiintei de Mike Barfield

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Distruge aceasta carte in numele stiintei de Mike Barfield? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *