1 / 2

2 / 2Autor: Kornei Ciukovski
Editura: Arthur
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Doctorul Aumadoare
ID produs: 9786067883619

Doctorul Aumadoare de Kornei Ciukovski – Descriere

O carte cult pentru copiii de toate varstele in editia ei originala asteptata cu infrigurare, cu minunatele ei ilustratii canonice”A fost odata un doctor foarte cumsecade, care se numea Aumadoare. El avea o sora rea, pe care o chema Varvara. Cel mai mult pe lume doctorul iubea animalele.
In camera lui avea iepuri, in dulap o veverita, in bufet o cioara, pe divan un arici tepos, iar in cufar niste soricei albi. Dar, dintre toate animalele sale, doctorul Aumadoare indragise cel mai mult rata Kika, cainele Avva, purcelusul Groh-Groh, papagalul Carudo si cucuveaua Bumba.”

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Kornei Ciukovski

Carti Editura ARTHUR

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Doctorul Aumadoare de Kornei Ciukovski

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Doctorul Aumadoare de Kornei Ciukovski? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *