Doctrina secreta - Vol. 2 - Evolutia simbolismului

Autor: Helena Petrovna Blavatsky
Editura: Ganesha
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Doctrina secreta – Vol. 2 – Evolutia simbolismului
ID produs: 9786068742328

Doctrina secreta – Vol. 2 – Evolutia simbolismului de Helena Petrovna Blavatsky – Descriere

Un simbol este pentru acela care stie sa-1 descifreze o revelatie clara a ceea ce este divin. Cercetarile neobosite ale simbolistilor occidentali au determinat studentii lipsiti de prejudecati si toti ocultistii sa vada ca fara ajutorul simbolismului nicio Scriptura Sfanta antica nu poate fi inteleasa corect. Este necesar ca simbolismul sa fie studiat sub fiecare dintre aspectele sale, caci fiecare natiune isi avea modalitatile sale de exprimare.
intr-un cuvant, niciun papirus egiptean, nicio olla indiana, nicio tablita de lut asiriana niciun rulou ebraic nu ar trebui citit si interpretat literal. Fiecare simbol gasit intr-un papirus sau intr-o olla este un diamant cu fatete multiple si fiecare dintre acestea nu doar comporta diverse interpretari, ci este legata de diverse stiinte.O emblema este in mod obisnuit compusa dintr-o serie de tablouri grafice, ce sunt considerate si explicate alegoric si care dezvolta o idee pe nivele panoramice, succesive. Astfel, Puranele sunt embleme scrise, precum si Testamentele mozaic si crestin sau Biblia si toate Scripturile Sfinte exoterice.Persoanele formate in stiintele hieratice deduceau un eveniment real si istoric din emblemele si simbolurile conservate in vechile arhive ale templelor.
Istoria religioasa si ezoterica a fiecarei natiuni era ascunsa in simboluri; nu era niciodata exprimata literalmente prin cuvinte. Toate gandurile si emotiile, toata cunoasterea si intelepciunea, revelate si dobandite de primele rase, si-au gasit expresia picturala in alegorie si parabola.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Helena Petrovna Blavatsky

Carti Editura GANESHA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Doctrina secreta – Vol. 2 – Evolutia simbolismului de Helena Petrovna Blavatsky

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *