Documentele secrete Parvus

Autor: Elisabeth Heresch
Editura: Meteor Press
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Documentele secrete Parvus
ID produs: 9786069100899

Documentele secrete Parvus de Elisabeth Heresch – Descriere

Documentele secrete Parvus. Revolutia cumparata. Planul ocult al revolutiei bolsevice.
Biografie, cu 57 de reproduceri si documente…cine a fost Parvus? Nascut in 1867 intr-o familie de evrei din patura mijlocie, nu departe de Minsk, tanarul talentat a facut studii de economie in Elvetia, dupa care a plecat in Germania. Inca de foarte devreme, Parvus a fost insufletit de doua dorinte inegale: visul despre bani multi si despre marea revolutie. 1914 a fost anul sau fast.
Cand, dupa jumatate de an, razboiul pe Frontul de Est inca nu era decis pentru guvernul Reich-ului german, Parvus s-a prezentat cu un plan indraznet. Acesta continea toate ingredientele necesare pentru a provoca, la momentul potrivit, prabusirea puterii de stat rusesti si maturarea guvernului tarist, iar apoi inlocuirea lor cu revolutionari docili. Sforile persoanelor implicate in actiune pana sus la Lenin le tragea Parvus insusi.
Berlinul a acceptat aceasta oferta. Pana la finalizare, actiunea urma sa coste guvernul Reich-ului german o suma care, actualizata, ar reprezenta aproximativ un miliard de marci.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Elisabeth Heresch

Carti Editura METEOR PRESS

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Documentele secrete Parvus de Elisabeth Heresch

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Documentele secrete Parvus de Elisabeth Heresch? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *