Doua camine, o copilarie

Autor: Robert E. Emery
Editura: Niculescu
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Doua camine, o copilarie
ID produs: 9786063801129

Doua camine, o copilarie de Robert E. Emery – Descriere

„Cartea de fata reprezinta un manual pentru intelegerea profunda a fiecarei etape de dezvoltare a copilului, insotita de strategii pentru crearea de planuri de parenting flexibile, care se pliaza pe nevoile in continua schimbare ale copilului. O abordare magnifica, centrata pe copil. O lectura obligatorie pentru fiecare parinte divortat, precum si pentru specialistii care lucreaza cu acestia.”Dr.
JOANNE PEDRO-CARROLL, psiholog clinician specializat in psihologia copilului, autoare a cartii Putting Children FirstUn numar tot mai mare de copii sunt afectati de separare, divort sau nasteri in afara cuplului primar. Acesti copii au, intr-adevar, doua camine. Dar parintii au o singura sansa si o singura misiune, aceea de a-si proteja copilul si de a-i proteja acestuia copilaria.Lucrarea cuprinde doua teme ample: copilaria – o perioada a inocentei, a bucuriei si a iubirii, de care adultii au datoria sa se ingrijeasca in mod corespunzator.
Si, o a doua tema, foarte importanta, derivata din prima, planul de parenting care sa dureze intreaga viata.In aceasta lucrare revolutionara, autorul explica detaliat cum singura strategie de parenting care va functiona este una flexibila si in permanenta centrata pe nevoile care corespund etapei de dezvoltare psihologica si emotionala in care se afla copilul, adaptata particularitatilor situatiei si familiei. Dr. Robert E.
Emery militeaza pentru ideea conform careia parintii pot sa colaboreze si sa-si renegocieze intelept strategiile de-a lungul vietii.Dr. ROBERT E. EMERY este profesor de psihologie, director al Centrului pentru Copii si Familii si membru in Comisia de Deontologie la Universitatea din Virginia, unde si-a desfasurat intreaga cariera academica (incepand din 1981).
Cercetarile sale se axeaza in primul rand pe dinamica familiala si pe sanatatea mentala a copiilor, incluzand conflictele parentale, divorturile, medierea in caz de divort si custodia copilului.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Robert E. Emery

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Doua camine, o copilarie de Robert E. Emery

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *