Drept penal. Partea generala. Volumul II

Autor: Florin Streteanu, Daniel Nitu
Editura: Universul Juridic
Categorie: Drept
Produs: Drept penal. Partea generala. Volumul II
ID produs: 9786063902468

Drept penal. Partea generala. Volumul II de Florin Streteanu, Daniel Nitu – Descriere

La mai bine de trei ani de la aparitia volumului I, vede lumina tiparului si volumul II al lucrarii Drept penal. Partea generala. Rabdarea cititorilor este rasplatita cu o lucrare analitica, ce aduce in discutie numeroase probleme controversate si ofera solutii argumentate pentru acestea.
De asemenea, s-a mentinut si de aceasta data un echilibru intre prezentarea pe baze comparatiste a institutiilor abordate si analiza doctrinei si jurisprudentei nationale.Urmand programa disciplinei Drept penal, partea generala de la Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, volumul II supune analizei: unitatea si pluralitatea de infractiuni, autoratul si participatia, pedepsele aplicabile persoanei fizice, individualizarea judiciara a acestor pedepse, precum si individualizarea judiciara a executarii pedepsei. Ultimele sase capitole din programa isi vor gasi locul intr-un al treilea volum, ce va fi publicat in viitorul apropiat.Chiar daca lucrarea de fata se adreseaza in primul rand studentilor, lectura acesteia ofera, deopotriva, provocari si solutii tuturor celor interesati de dreptul penal, fie ca este vorba despre cei care se pregatesc pentru examenele de admitere in profesiile juridice sau de practicienii dreptului.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Florin Streteanu

Carti Editura UNIVERSUL JURIDIC

Carti din categoria Drept

One thought on “Drept penal. Partea generala. Volumul II de Florin Streteanu, Daniel Nitu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *