Dreptul familiei

Autor: Dan Lupascu, Cristiana Mihaela Craciunescu
Editura: Universul Juridic
Categorie: Drept
Produs: Dreptul familiei
ID produs: 9786063907364

Dreptul familiei de Dan Lupascu, Cristiana Mihaela Craciunescu – Descriere

Elaborarea unei noi editii a lucrarii „Dreptul familiei” a fost impusa, pe de o parte, de modificarile legislative intervenite in ultimii trei ani, iar pe de alta parte, de evolutia jurisprudentiala, inclusiv in componentele privitoare la deciziile Curtii Constitutionale, ale Curtii Europene a Drepturilor Omului si ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene.In mod deosebit au fost avute in vedere modificarile aduse Legii nr. 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, precum si Legii nr. 273/2004 privind procedura adoptiei.Totodata, emendarea cursului rezida in aditionarea de idei noi sau, dupa caz, in revizuirea unor opinii exprimate in editiile anterioare.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Dan Lupascu

Carti Editura UNIVERSUL JURIDIC

Carti din categoria Drept

One thought on “Dreptul familiei de Dan Lupascu, Cristiana Mihaela Craciunescu

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Dreptul familiei de Dan Lupascu? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *