Dupa ce am gasit fericirea

Autor: Anna Todd
Editura: Trei
Categorie: Fictiune
Produs: Dupa ce am gasit fericirea
ID produs: 9786067198362

Dupa ce am gasit fericirea de Anna Todd – Descriere

Al patrulea volum din seria AFTERTessa si Hardin au infruntat toate provocarile, dar oare vor trai fericiti pana la adanci batraneti? Pana acum, viata i-a luat de multe ori prin surprindere.Legatura lor e mai stransa ca oricand. Si totusi, se pare ca orice noua incercare le pune in pericol temelia pe care si-au construit relatia.Tessa intelege tot zbuciumul lui Hardin si stie ca e singura care poate sa-l tempereze cand izbucneste. Insa cu cat i se dezvaluie mai multe despre trecutul intunecat al iubitului ei, cu atat acesta ii indeparteaza – pe ea si pe ceilalti – din viata lui.Tessa nu mai e convinsa ca-l poate salva – nu fara a se sacrifica pe sine.
Merita sa-si piarda identitatea in numele dragostei?Dar Tessa e hotarata sa lupte. Numai ca nu stie pentru cine lupta de fapt – pentru Hardin sau pentru ea insasi?Seria fanfiction After a adunat peste 1 miliard de fani online si a fascinat cititorii din intreaga lume. Acum afla si tu povestea despre care vuieste internetul!”Anna Todd a creat cel mai mare fenomen literar al generatiei sale.” – Cosmopolitan”Tessa si Hardin sunt varianta moderna a cuplului clasic din Mandrie si prejudecata – domnul Darcy si Lizzy Bennet.” – That’s NormalAnna Todd a castigat o popularitate imensa pe internet odata cu aparitia seriei After.
Locuieste in Austin, impreuna cu sotul ei, cu care a doborat toate statisticile, casatorindu-se la o luna dupa absolvirea liceului. Anna a fost mereu o cititoare impatimita si i-au placut trupele de baieti si povestile romantice de iubire, astfel ca acum, cand a gasit un mod de a le imbina pe toate trei, se bucura de un vis devenit realitate.Pe Anna Todd o gasiti la AnnaToddBooks.com, pe Twitter la @imaginator1dx, pe Instagram la @imaginator1d si pe wattpad ca Imaginator1D.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Anna Todd

Carti Editura TREI

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Dupa ce am gasit fericirea de Anna Todd

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Dupa ce am gasit fericirea de Anna Todd? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *