Dupa globalizare

Autor: Andrei Marga
Editura: Meteor Press
Categorie: Stiinte sociale. Politica
Produs: Dupa globalizare
ID produs: 9789737287076

Dupa globalizare de Andrei Marga – Descriere

Venita din economie, globalizarea nu s-a redus la economie. Ea a antrenat, in virtutea unor legaturi launtrice, tot mai multe domenii. Comunicatiile, cercetarea stiintifica, educatia au fost printre primele.
Nici astazi nu s-a atins globalizarea tuturor domeniilor, dar tendinta este prezenta pretutindeni. Asupra tuturor se exercita presiunea la intrarea pe piata globala si, cu aceasta, la a face din competitivitate cheia intelegerii de sine si a vietii sociale si individuale. Asa stand lucrurile, nu poti da seama de globalizare fara a lua contact cu analizele ce i se consacra in economie, sociologie si fara a detecta consecintele ei.
Traim, ca ulterior nascuti, epoca globalizarii, cu enormele ei schimbari si marile probleme pe care le pune. Andrei Marga

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Andrei Marga

Carti Editura METEOR PRESS

Carti din categoria Stiinte sociale. Politica

One thought on “Dupa globalizare de Andrei Marga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *