Ei sunt printre noi

Autor: Mihai Ignat
Editura: Tracus Arte
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Ei sunt printre noi
ID produs: 9786066649209

Ei sunt printre noi de Mihai Ignat – Descriere

Noul volum de teatru al dramaturgului Mihai Ignat e o adevarata provocare, in progress, atat pentru cititorul obisnuit, cat si, mai ales, pentru omul de teatru – fie el actor, regizor sau manager teatral. Autorul ne propune, de aceasta data, o culegere consistenta de monologuri, continandu-si fiecare propria istorie personala, propria devenire identitara, propria voce aparte, intr-un carusel de stari de spirit ce amesteca ingenios umorul (voluntar-involuntar), fluxul incontrolabil al constiintei, dramatismul, suspence-ul si chiar dimensiunea tragica a vietii de fiecare zi, a noastra ori a celui de langa noi. Ce e fascinant la aceste povesti maiestrite care se acumuleaza prin marturisire e cameleonismul stilistic de rara extractie, care face ca fiecare dintre ele sa puna in lumina o prezenta umana incarcata de autenticitate, de fiecare data cu alt chip, cu alta dinamica a gandirii, perceptiei, capacitatii de decizie.
Adunate si rafinate in timp, dupa cum insusi autorul marturiseste, monologurile din Ei sunt printre noi sunt rodul unei experiente teatrale directe, multistratificate si, nu ma indoiesc, ofera un adevarat corn al abundentei pentru artistii dornici sa-si exploreze propriile puteri, atat in recitaluri dramatice, cat si in constructii de echipa. Fiindca, da, omenetul asta pe cat de fosgaitor pe atat de limpede individualizabil e aici, cu noi, printre noi. Ori in noi insine, adesea.Miruna Runcan

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mihai Ignat

Carti Editura TRACUS ARTE

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Ei sunt printre noi de Mihai Ignat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *