Elon Musk pentru tinerii cititori

Autor: Ashlee Vance
Editura: Publica
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Elon Musk pentru tinerii cititori
ID produs: 9786067223354

Elon Musk pentru tinerii cititori de Ashlee Vance – Descriere

O poveste motivationala despre unul dintre cei mai importanti inovatori din lume, acum adaptata pentru tinerii cititori. In istorie sunt putini oameni care ar putea sa egaleze entuziasmul si viziunea lui Musk. O combinatie moderna de inventatori si antreprenori celebri ca Thomas Edison, Henry Ford si Steve Jobs, Musk este omul din spatele unor companii ca SpaceX, Tesla, SolarCity si PayPal, care transforma modul in care traim.
In aceasta carte, Ashlee Vance prezinta informatii pentru care a primit exclusivitate din partea lui Musk, a familiei si prietenilor sai. Povestea incepe in Africa de Sud, cu copilaria lui Musk, si continua in Statele Unite ale Americii, cu inventiile sale impresionante si cu companiile care au schimbat lumea. Curajul si viziunea sa l-au ajutat sa revolutioneze trei industrii in acelasi timp: industria spatiala, industria automobilistica si industria energetica.
Aceasta biografie dinamica ofera o privire detaliata si plina de dinamism a povestii sale remarcabile.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ashlee Vance

Carti Editura PUBLICA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Elon Musk pentru tinerii cititori de Ashlee Vance

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Elon Musk pentru tinerii cititori de Ashlee Vance? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *