Ema si Eric - Jocul meseriilor

Autor: Ioana Chicet-Macoveiciuc
Editura: Didactica Publishing House
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Ema si Eric – Jocul meseriilor
ID produs: 5948495000325

Ema si Eric – Jocul meseriilor de Ioana Chicet-Macoveiciuc – Descriere

20 de jetoane cu meserii adevarate, practicate cu talent de Ema si de Eric, plus 14 idei de jocuri educative care le vor stimula copiilor imaginatia, vointa, pasiunile, gandirea critica si vor ajuta la o mai buna cunoastere a familiei si celor apropiati. Totul in joaca, alaturi de personajele preferate.Cu ajutorul acestor jocuri, care pot fi jucate acasa, in parc, la restaurant sau in avion, copiii vor cunoaste meserii clasice, precum cea de politist, bucatar sau pompier, dar si dintre cele moderne, precum cea de jurnalist, programator sau stilist. Vor afla nu doar ce presupun aceste meserii si ce unelte folosesc, dar si cat ii ajuta ele pe alti oameni si daca sunt meserii de viitor.
Distractie placuta!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ioana Chicet-Macoveiciuc

Carti Editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Ema si Eric – Jocul meseriilor de Ioana Chicet-Macoveiciuc

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Ema si Eric – Jocul meseriilor de Ioana Chicet-Macoveiciuc? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *